Η Εταιρεία

Η Yvone Roman Films είναι μία εταιρεία παραγωγής ταινιών για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με έδρα την Αθήνα και στόχο την παραγωγή εμπορικών έργων είδους τόσο για την ελληνική όσο και για τη διεθνή αγορά. Ιδρύθηκε το 2006 από μια έμπειρη και δυναμική επαγγελματία του χώρου, την Υβόνη Ρόμαν-Τσοχατζοπούλου, με πολυετή εμπειρία και με μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η Υβόνη Ρόμαν-Τσοχατζοπούλου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, έχει στο ενεργητικό της ένα πλούσιο έργο ως παραγωγός ή ως εντεταλμένη παραγωγός. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι ταινίες Deep End, Στόχος των εκτελεστών και Η περίπτωση του Οιδίποδα, και η τηλεοπτική σειρά Μαγική νύχτα.

Με εφόδιο την αγάπη της για τον κινηματογράφο είδους, κυρίως αυτόν που μπορεί να δημιουργηθεί από νέους, ανερχόμενους κινηματογραφιστές, αλλά και την άριστη γνώση της ελληνικής και της διεθνούς κινηματογραφικής αγοράς, στοχεύει στη δημιουργία έργων τολμηρών, που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν.

Ακόμη, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες οργάνωσης και υποστήριξης παραγωγής σε διεθνείς παραγωγές, που πρόκειται να υλοποιηθούν στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας όλα τα στάδια, από την προετοιμασία έως το post-production.